Start inkoopactie zonnepanelen

De collectieve inkoopactie zonnepanelen voor alle energiecoöperaties in het Gooi wordt tweemaal per jaar georganiseerd in het voorjaar en in het najaar.
De actie najaar 2020 start op 1 oktober en loopt tot eind december 2020. 

Voor deze actie is Groenpand geselecteerd omdat het bedrijf naast een goede kwaliteit en prijs, uitgebreide ervaring heeft met collectieve acties en het afhandelen van de aanvragen.

100% groene lokale energie

Met zonnepanelen op uw dak draagt u bij aan 100% groene lokale energie. Een waardevolle bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen uit het klimaatakkoord.

Financieel aantrekkelijk

Een investering in zonnepanelen is financieel aantrekkelijk. Gemiddeld genomen verdient u uw investering in 6 tot 8 jaar terug. U verlaagt dankzij de zonnepanelen blijvend uw energiekosten. Een zonne-energie-systeem kan zonder problemen 20-30 jaar stroom blijven leveren. Particulieren kunnen de 21% btw terugvragen. 

Inschrijving 

Van 1 oktober – 31 decemer 2020 kunt u zich inschrijven voor de collectieve inkoopactie. In verband met het Coronavirus worden er dit keer geen lokale informatiebijeenkomsten georganiseerd. 
Maar voor informatie kunt u altijd terecht bij uw lokale energiecoöperatie. Installaties en klantbezoeken van Groenpand gaan zoveel mogelijk door. Daarbij worden de richtlijnen van het RIVM en de overheid gevolgd. 

Inschrijfformulier 

Gegevens en aansprakelijkheid

Uw gegevens worden doorgegeven aan Groenpand, die na de inschrijving onderstaande stappen uitvoert. 
Energie Verbonden monitort het proces en helpt om de actie in goede banen te leiden. 
Groenpand is verantwoordelijk voor het afhandelen van uw aanvraag en de kwaliteit van de installatie. 
 

Wat gebeurt er na uw inschrijving?

  1. Contact: Na uw inschrijving ontvangt u een vragenlijst van Groenpand. 
  2. Afspraak: Als uw dak geschikt lijkt, sturen we u een online agenda voor het maken van een afspraak voor een gratis bezoek van een adviseur bij thuis. Afspraak thuis bij u duurt ongeveer 1 uur.
  3. Offerte: Twee weken na de afspraak ontvangt u het aanbod. Binnen 30 dagen horen we graag uw definitieve akkoord op de offerte.
  4. Installatie: Ongeveer 2 of 3 maanden na uw akkoord of zoveel eerder als mogelijk worden de panelen geïnstalleerd.
 
 
 

Aanbod

We zijn met Groenpand richtprijzen overeengekomen voor systemen van 6 tot 20 panelen. Andere aantallen zijn uiteraard ook mogelijk. U kunt kiezen uit een systeem met Solar Edge optimizers en omvormer en een SMA Sunny Boy (goedkoper) systeem met centrale omvormer zonder optimizers. Dit laatste systeem kan ingezet worden bij eenvoudige daken met één dakvlak en geen schaduw. In beide pakketten zijn TrinaSolar zonnepanelen full black van 320 Wp opgenomen. 

De prijzen zijn richtprijzen voor een “standaardsituatie”. Wanneer u bijvoorbeeld een verouderde meterkast heeft of een ingewikkeld dak, dan kan de prijs hoger uitvallen. Voor particulieren is BTW teruggave mogelijk. 
Onderstaand een klein overzicht. Voor andere aantallen kunt u de Pakketlijst voorjaar 2020 raadplegen.