Actie warmtepompen

Inschrijfformulier

  Bent u al lid van een energie coöperatie? * JaNee

  Van welke energie coöperatie wilt u lid worden? * (de coöperatie moet in uw gemeente gevestigd zijn)
  Van welke energie coöperatie bent u lid? *
  Na verzending van dit formulier wordt er contact met u opgenomen voor een lidmaatschap.
  U kunt middels dit formulier lid worden.

  Heeft u advies van een warmtepomp coach gekregen? * JaNee
  Om teleurstelling bij u en de bedrijven te voorkomen is een warmtepomp coachgesprek een vereiste alvorens u zich kan aanmelden voor deze actie. In zo’n gesprek kijkt een deskundige naar uw isolatie, afgiftesysteem en beschikbare ruimte en komt met een advies of uw huis geschikt is voor een warmtepomp en welke systeem het beste bij uw huis en uw wensen past. Aanmelden voor een warmtepomp coachgesprek vraagt u aan bij uw lokale energiecoöperatie. Hieronder vindt u de doorverwijzingen:
  Voor welke systeem meldt u zich aan? NB: De bedrijven kunnen €50 voor een offerte in rekening brengen. Dit wordt verrekend met de uiteindelijke factuur na installatie.

  Voorletters
  Tussenvoegsel
  Straat (zonder nummer) *
  Huisnummer *
  Postcode *
  E-mail *
  Om lid te worden vragen wij uw IBAN. U bent tot eind 2023 gratis lid, daarna betaald u slechts €12/jaar (incasso in januari). U kunt op ieder gewenst moment uw lidmaatschap beëindigen door de coöperatie te mailen of te bellen.
  Vereist:

  De collectieve inkoopacties voor warmtepompen richt zich op verschillende typen warmtepomp systemen. Om teleurstellingen bij u en de bedrijven te voorkomen moet u eerst advies krijgen van één van de lokale warmtepomp coaches over de geschiktheid van uw woning voor een warmtepomp en welk type warmtepomp het meest past bij uw huis en wensen. Dit advies wordt opgesteld aan de hand van een warmtepomp coach gesprek bij u thuis.

  Wordt lid van de lokale energiecoöperatie en doe mee met deze collectieve inkoopacties. Bent u nog geen lid van de lokale coöperatie, dan kunt u zich via deze aanmelding gelijk inschrijven als lid.  

  De lokale energiecoöperaties werken als maatschappelijke organisaties voor en door bewoners en helpen u bij verduurzamingsvraagstukken middels onder andere energiecoaches, collectieve inkoopacties en collectieve energieopwekprojecten. De contributie van €1 per maand is jaarlijks opzegbaar. 

  Attentie: Voor de collectieve inkoopacties zijn een aantal uitgebreide brochures beschikbaar.