Start inkoopactie zonnepanelen

De inkoopactie zonnepanelen is gestart. Van 1 november tot en met 31december 2020 kunt u zich weer inschrijven. 

Voor deze actie is Groenpand geselecteerd omdat het bedrijf naast een goede kwaliteit en prijs, uitgebreide ervaring heeft met collectieve acties en het afhandelen van de aanvragen. Onderstaande pakketten zijn het najaarsaanbod van Groenpand. De prijzen zijn gelijk gebleven. Het vermogen van de zonnepanelen is gestegen naar 330 Wp.

100% groene lokale energie

Met zonnepanelen op uw dak draagt u bij aan 100% groene lokale energie. Een waardevolle bijdrage aan de duurzaamheidsdoelstellingen uit het klimaatakkoord.

Financieel aantrekkelijk

Een investering in zonnepanelen is financieel aantrekkelijk. Gemiddeld genomen verdient u uw investering in 6 tot 8 jaar terug. U verlaagt dankzij de zonnepanelen blijvend uw energiekosten. Een zonne-energie-systeem kan zonder problemen 20-30 jaar stroom blijven leveren. Particulieren kunnen de 21% btw terugvragen. 

Aanbod najaar 2020

We zijn met Groenpand prijzen overeengekomen voor systemen van 6 tot 20 panelen. Andere aantallen zijn uiteraard ook mogelijk. U kunt kiezen uit een systeem met Solar Edge optimizers en omvormer en een SMA Sunny Boy (goedkoper) systeem met centrale omvormer zonder optimizers. Dit laatste systeem kan ingezet worden bij eenvoudige daken met één dakvlak en geen schaduw. In beide pakketten zijn TrinaSolar zonnepanelen full black van 330 Wp opgenomen. Zie bijgaand de Datasheet Trina 330

De prijzen zijn voor een “standaardsituatie”. Wanneer u bijvoorbeeld een verouderde meterkast heeft of een ingewikkeld dak, dan kan de prijs hoger uitvallen. Voor particulieren is BTW teruggave mogelijk. 
Onderstaand een klein overzicht. Zie verder het Pakketsamenstelling Collectieve Inkoop najaar 2020 t-Gooi
 

Inschrijven

Inschrijfformulier 
Via het inschrijfformulier kunt u zich inschrijven. 

Buiten de actieperiode kunt u zich ook inschrijven. U komt dan op de wachtlijst voor de eerstvolgende collectieve inkoopactie zonnepanelen. Voor nadere informatie kunt u terecht bij uw lokale energiecoöperatie. 

Gegevens en aansprakelijkheid

Uw gegevens worden doorgegeven aan Groenpand, dat na de inschrijving onderstaande stappen uitvoert. 
Energie Verbonden monitort het proces en helpt om de actie in goede banen te leiden. 
Groenpand is verantwoordelijk voor het afhandelen van uw aanvraag en de kwaliteit van de installatie. 
 

Wat gebeurt er na uw inschrijving?

  • Contact: Na uw inschrijving ontvangt u een vragenlijst van Groenpand
  • Indicatieve offerte: Aan de hand van een ingevulde vragenlijst ontvangt u een eerste indicatieve offerte op maat gemaakt op afstand. Deze offerte geeft u inzicht in de mogelijkheden en de kosten.
  • Inplannen afspraak: Om de specifieke situatie van uw woning in de offerte op te kunnen nemen komt de adviseur bij u langs voor een technische schouw. Groenpand stuurt u een online agenda voor het maken van een afspraak. 
  • Uitvoeren schouw: De afspraak thuis bij u duurt ongeveer 1 uur. Groenpand bekijkt de geschiktheid van het dak, de locatie voor de omvormer en het kabeltraject.
  • Definitieve Offerte: Twee weken na de afspraak ontvangt u het aanbod.
  • Beslissen: U beslist of u akkoord gaat met het voorstel en overgaat op installatie van de panelen. Binnen 30 dagen horen we graag uw definitieve akkoord op de offerte
  • Installatie: Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte plant u samen met Groenpand een dag dat de werkzaamheden worden uitgevoerd. Het streven is om de installatie binnen 2 a 3 maanden na het ondertekenen van de offerte af te ronden.